Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Міноборони Польщі: на територію країни залетіла російська ракета

Міноборони Польщі: на територію країни залетіла російська ракета

Категорія: Головне, Політика
Міноборони Польщі: на територію країни залетіла російська ракетаМіністерство оборони Польщі повідомило, що в ніч на сьогодні, 24 березня, до повітряного простору країни залетіла крилата ракета, запущена далекою авіацією РФ. За даними відомства, ракета пробула на території Польщі 39 секунд.

За даними польського Міноборони, ракета залетіла о 4:23 за місцевим часом (6:23 за київським часом) в районі міста Осердув поблизу кордону з Україною.
 
«Протягом усього польоту його спостерігали військові системи радіолокації. Сьогодні всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору було запущено», - повідомило оперативне командування в соцмережі X.

Польська влада неодноразово повідомляла про падіння на територію країни ракет, запущених з боку України. Так, про такий інцидент повідомлялося 29 грудня 2023 року.
 
Тоді польська армія була приведена в бойову готовність через приліт імовірно російської ракети. У січні Польща двічі піднімала в повітря винищувачі «через активність дальньої авіації Росії».