Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Влада Львівської області повідомила про повторний удар по об'єкту інфраструктури

Влада Львівської області повідомила про повторний удар по об'єкту інфраструктури

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Влада Львівської області повідомила про повторний удар по об'єкту інфраструктуриОб'єкт критичної інфраструктури, пошкоджений під час ракетного удару по Львівській області, потрапив під новий обстріл. Про це у Telegram повідомив голова обласної адміністрації Максим Козицький.

За його словами, раніше на цьому об'єкті розпочалася пожежа. Водночас, пожежників заздалегідь попередили про атаку, тому вони перемістилися в безпечне місце і не постраждали. Внаслідок першого удару постраждалих теж не було.

Голова обласної військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак повідомив, що внаслідок атаки безпілотників пошкоджено теплові та енергетичні мережі, а також лінії електропередачі.

У результаті в Кривому Розі без тепла залишаються понад 76 тисяч людей, кілька лікарень та понад 150 навчальних закладів. У Нікополі та районі навколо нього без електроенергії залишалося близько десяти тисяч людей, проте до ранку аварії вдалося усунути. За словами Лисака, люди під час падіння уламків БПЛА не постраждали.