Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Губернатор Ростовської області пише про «займання» на електростанції, імовірно атаковану дронами

Губернатор Ростовської області пише про «займання» на електростанції, імовірно атаковану дронами

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Губернатор Ростовської області пише про «займання» на електростанції, імовірно атаковану дронами Губернатор Ростовської області Росії Василь Голубєв оголосив, що на Новочеркаській ДРЕС сталося «займання», внаслідок чого відключено два енергоблоки. Інші російські джерела повідомляли, що станція зазнала нальоту дронів.

«Сьогодні вночі на трансформаторній підстанції Новочеркаської ДРЕС сталося загоряння, яке було оперативно ліквідовано силами працівників станції. Постраждалих немає. Причини займання встановлюються», - написав ростовський губернатор Василь Голубєв у телеграм-каналі.

За словами губернатора, через пожежу на деякий час відключилися високовольтні лінії передачі, і зупинено два енергоблоки ДРЕС (загалом на станції їх дев'ять).

Раніше в ніч на понеділок телеграм-канал новин «Це Ростов», посилаючись на своїх передплатників, повідомив про вибухи в районі Новочеркаської ГРЕС, а перед вибухами — про проліт над областю приблизно двох десятків дронів.

Автори каналу виклали аудіо та відео вибухів у районі електростанції. За їхніми відомостями, там було видно дим, і до електростанції, розташованої за містом, із Новочеркаська виїхали машини екстрених служб.

Новочеркаська ГРЕС (державна районна електростанція) - це найбільша теплоелектростанція та друга за потужністю після Ростовської АЕС електростанція в Ростовській області.