Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Українці переходять на здорове харчування

Українці переходять на здорове харчування

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я

Українці переходять на здорове харчування Епідемія надмірної маси тіла охоплює все більшу частину суспільства. Це серйозна проблема. Стан патологічного збільшення жирової тканини в організмі підвищує ризик гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, тромбозу глибоких вен, а також сприяє порушенню вуглеводного обміну.


Люди із зайвою вагою та ожирінням піддаються більшому ризику депресії та біполярного розладу. Крім того, епідемія ожиріння має економічні наслідки, пов’язані зі збільшенням витрат на охорону здоров’я. Суспільство має усвідомлювати, що належна вага тіла означає, перш за все, довше, здорове життя та менший ризик багатьох захворювань. Через багатофакторну етіологію ожиріння слід лікувати у співпраці з багатьма фахівцями. Консультація зі здорового харчування, яку можна замовити на сайті nature365.com.ua допоможе отримати інформацію щодо того, як оптимізувати свою вагу.

 

Nature365 – це команда фахівців (дієтологів, психодієтологів та спеціалістів із фізичної активності), метою яких є підвищення обізнаності українців щодо правильного харчування та здорового способу життя. Пацієнтам, які потребують зниження ваги або спеціальних рекомендацій щодо харчування, надається професійна допомога. Команда експертів є цінною підтримкою для медичної спільноти, яка збільшує шанси покращити здоров’я та життя багатьох пацієнтів.

 

Nature365 пропонує освіту з питань харчування, яку проводять дієтологи з відповідним досвідом і освітою. Платформа також пропонує безкоштовні консультації з психодієтики та фізичної активності для підтримки не менш важливих елементів здорового способу життя. Тут допомагають як здоровим людям, які хочуть перевірити відповідність свого раціону, так і хворим людям, для яких дієта та фізична активність повинні бути елементом, що підтримує процес лікування, особливо у випадку супутнього існування захворювань, пов’язаних з дієтою. Індивідуальний супровід зі здорового харчування – є однією з найзатребуваніших послуг центра.

 

Індивідуальні консультації призначені для дорослих. Також доступні сімейні консультації, коли фахівець працює одночасно з усіма членами сім’ї, включно з дітьми. Ви можете скористатися одноразовою допомогою, але це може бути і довготривала співпраця та постійний догляд спеціаліста.

 

Спеціалісти проводять повну бесіду щодо харчування та здоров’я пацієнтів. Разом вони визначають мету та напрямок дій, з яких варто починати зміни у бік покращення здоров’я. Подальші зустрічі дозволяють контролювати поточні дії та змінювати їх, якщо необхідно. Пацієнти дієтичного центру отримують професійну допомогу у вигляді знань про харчування, заснованих на доказовій медицині, цінних порад, моделей і рекомендацій щодо харчування, які підтримують процес змін.

 

Маленькими кроками до здоров'я

Харчові звички є результатом багаторічних звичок, які ми навчилися в нашій родині. Вони створювалися роками, тому не слід очікувати, що ви зможете змінити їх за кілька днів чи тижнів. Вироблення нових звичок – це процес, який слід здійснювати невеликими кроками, бажано за підтримки спеціаліста. Тому варто скористатися безкоштовними консультаціями.


Крім дієтологічних консультацій, ви також можете отримати консультацію психодієтолога та спеціаліста з фізичної культури. Все це можливо без направлення. Метою фахівців є збільшення кількості років, прожитих у здоровому стані, і зменшення соціальної нерівності у здоров’ї, включаючи запобігання надмірній вазі та ожирінню. Зміни в харчуванні завжди слід вводити поступово, тому консультації можна проводити багаторазово.