Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Кім Чен Ин розповів про підготовку армії до бойових дій

Кім Чен Ин розповів про підготовку армії до бойових дій

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Кім Чен Ин розповів про підготовку армії до бойових дій Лідер КНДР Кім Чен Ин відвідав одну з танкових частин Корейської народної армії та розповів про підготовку військ до війни на тлі напруженості у відносинах з Південною Кореєю, повідомляє Independent з посиланням на північнокорейські ЗМІ.

«Кім високо оцінив 105-ту бронетанкову дивізію як зразок для всієї своєї армії "у боротьбі, що триває... за завершення підготовки до війни". Він також віддав розпорядження щодо покращення бойової підготовки підрозділу та модернізації його обладнання», — пише видання, наводячи уривок із повідомлення.

Лідер КНДР також закликав бронетанкові війська посилити підготовку до можливих бойових дій.

105-ю гвардійську Сеульську бронетанкову дивізію Рю Кен-Су названо на честь столиці Південної Кореї, оскільки вона стала першим північнокорейським військовим підрозділом, який досяг Сеула в ході Корейської війни 1950-1953 років.

20 березня повідомлялося, що у КНДР було проведено навчальні стрільби з використанням нових реактивних систем залпового вогню. На початку березня Кім Чен Ін особисто спостерігав за військовими навчаннями, які проводилися у зв'язку з тим, що США та Південна Корея запланували власні спільні навчання.