Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вчителька два місяці займалася сексом із 15-річним підлітком у школі

Вчителька два місяці займалася сексом із 15-річним підлітком у школі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Вчителька два місяці займалася сексом із 15-річним підлітком у школіУ США заарештували вчительку зі штату Арізона, яка протягом двох місяців ґвалтувала школяра. Про це повідомляє KNXV-TV.

Під суд потрапила 23-річна Алісса Тодд із міста Бакай. Розслідування розпочалося після того, як чоловік американки знайшов серед її речей рукописні записи сексуального характеру, а також її листування із 15-річним підлітком. Заяву на жінку написала її свекруха.

Слідство з'ясувало, що педагог встановила близькі стосунки із 15-річним учнем. Вдалося довести, що Тодд займалася сексом зі школярем щонайменше протягом двох місяців. Частина цих зустрічей відбувалася біля школи.

Тодда заарештували в середу, 20 березня. У поліції заявили, що вона стала третьою жінкою у місті за рік, яку заарештували за злочини проти статевої недоторканності підлітків.

Раніше повідомлялося, що у США заарештували вчительку, яка зґвалтувала до 12 учнів своєї школи. У центрі розглядів опинилася 24-річна Джейден Чарльз із міста Агуа-Дульсе, штат Техас.