Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як вибрати постільну білизну під стиль спальні?

Як вибрати постільну білизну під стиль спальні?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Як вибрати постільну білизну під стиль спальні? Якщо колір стін у спальні білий, бежевий або пастельний, ми маємо більше свободи у виборі кольору постільної білизни. Варто використовувати контраст, наприклад, вибравши постільну білизну інтенсивних кольорів, щоб оживити простір. У разі темних стін постільна білизна повинна бути світлішою, щоб не обтяжувати інтер’єр. В Україні придбати постільну білизну високої якості можна на сайті https://barbatextile.ua/uk/.


Ви можете використовувати комплект постільної білизни в пастельних тонах або з ніжним малюнком. Якщо нам важлива динаміка і експресія, варто вибрати контрастні кольори - червона постільна білизна ідеально підійде до зелених стін. Для однотонних стін можна спробувати постільний текстиль з цікавим малюнком або фактурою, який додасть спальні характеру.

 

Які стилі інтер'єру зараз в моді?

Дизайн інтер'єру - це вираження наших індивідуальних симпатій і вподобань, а це означає, що проекти мрій різних людей можуть бути абсолютно різними. Відповідне розташування спальні може перетворитися не тільки на візуальний порядок і стиль, але також на здорове тіло і добре відпочив дух. Серед актуальних трендів є щось для прихильників мінімалізму, барвистого стилю бохо та любителів розкоші у вигляді стилю гламур. Отже, як ми можемо вибрати ідеальну постільну білизну, щоб вона вписувалася в одну з цих композицій і витончено прикрашала наше ліжко?


Постільна білизна для мінімалістичної спальні

Доповнюючи мінімалістичний стиль спальні постільною білизною, варто вибирати однотонні комплекти, які не будуть перевантажувати інтер’єр великою кількістю візерунків. Найбільш доречними тут будуть стримані нейтральні кольори, такі як білий, сірий або бежевий. Мінімалізм не означає відмови від комфорту, тому правильно підібрана постільна білизна повинна бути приємною до тіла і сприяти розслабленню, зберігаючи при цьому естетичну простоту і відповідність загальному стилю спальні.

 

Що стосується матеріалів, то тут домінують натуральні дихаючі тканини, які забезпечують комфортний сон і приємні до шкіри. Бавовна – один з найпопулярніших варіантів завдяки своїй м’якості, повітропроникності та простоті у догляді. Постільна білизна з бавовни відмінно підійде в будь-який сезон, а завдяки своїй універсальності вона ідеально впишеться в мінімалістичний стиль спальні. Льон — ще один матеріал, який ідеально вписується в цю естетику. Характеризується природним, необробленим зовнішнім виглядом і чудовими терморегуляційними властивостями. Льон також надзвичайно міцний і з кожним пранням стає ще м’якшим.

 

Яка постільна білизна підходить до спальні в стилі бохо?

Вибираючи постільну білизну для спальні в стилі бохо, варто віддати перевагу відтінкам приглушеного зеленого або приглушеного оранжевого, які гармонійно впишуться в обстановку. Квіткові мотиви не можуть бути відсутніми, тому постільна білизна, прикрашена квітковими, ботанічними мотивами та листям, буде чудовим вибором. Крім того, ви можете сміливо вибирати моделі, прикрашені бахромою або тасьмою, що додасть інтер’єру неповторний характер і ще більше підкреслить атмосферу бохо спальні. Що стосується матеріалів, то тут підійде натуральна постільна білизна, особливо лляна, а також бавовняна. Натуральні, повітряні та приємні до шкіри матеріали забезпечать винятковий комфорт під час сну. Тканини з нещільним переплетенням додадуть спальні легкості та невимушеного характеру, характерного для стилю бохо.


Гламурна постільна білизна для спальні

Бавовняна атласна постільна білизна відмінно підійде для гламурної спальні, а також варто звернути увагу на атласну або ексклюзивну шовкову, яка додасть інтер’єру шику. Дуже вражаючий, природний і трохи прохолодний на дотик, він присвячений тим, хто цінує позачас і класичний стиль. Постільна білизна з бамбука також може бути тут ознакою розкоші. Відтінки білого ефектно освітлять кімнату, сірий врівноважить її холодний характер, а чорний додасть найбільшої вишуканості. Також відмінно підійде комплект постільної білизни сріблястих, золотих і винно-червоних або бордових тонів. Делікатні прикраси, такі як блискучі нитки, орнаменти або рослинні візерунки, доповнять загальний декор спальні. Пам'ятайте, що постільна білизна повинна бути не тільки елегантною, але й виготовленою з якісних матеріалів, які забезпечать комфортний сон і відчуття розкоші.


А як щодо інших стилів аранжування?

Елегантні, тонкі візерунки і стримані кольори ідеально підходять для спальні в класичному стилі. Бавовняна постільна білизна пастельних відтінків з ніжними класичними мотивами стане хітом. Комплекти постільної білизни з геометричними візерунками, яскравими, контрастними кольорами та додаванням металевих або атласних елементів добре підійдуть для сучасних спалень. Спальня в скандинавському стилі буде добре виглядати з комплектом постільної білизни білих, сірих або блакитних тонів. Ідеальна постільна білизна має бути з натуральних матеріалів, таких як бавовна або льон.

 

У спальні в сільському стилі візерунки повинні бути простими і простимивідсилання до природи - відмінно підійдуть рослинні, тваринні або геометричні мотиви. Кольори постільної білизни повинні бути в теплій палітрі, включаючи бежеві, коричневі, зелені та темно-сині. У сільському інтер'єрі особливо добре виглядає постільна білизна в ромб, смужку або печворк.

 

Постільна білизна та інші аксесуари - ковдри та покривала та багато інших елементів декору для Вашого дому можна знайти в нашому магазині. Ми пропонуємо широкий вибір кольорів, візерунків і матеріалів, щоб ви могли оформити інтер'єр спальні в потрібному стилі. Перевірте, які моделі постільної білизни ми пропонуємо, і виберіть ідеальний комплект.

 

Що робити, а чого уникати при виборі постільної білизни?

Перш ніж зважитися на його покупку, варто переконатися, що він буде поєднуватися з іншим інтер'єром. Не бійтеся експериментувати з різними малюнками і фактурами, але пам’ятайте про помірність і гармонію. Вибираючи постільну білизну, бажано враховувати пору року - теплі і щільні матеріали, такі як фланель, ідеально підійдуть для зими, а легкі, такі як бавовняний атлас, або повітряні, такі як льон, - для літа. Крім того, краще інвестувати в кілька високоякісних комплектів постільної білизни, які будуть міцними та комфортними для нашого тіла, ніж у дешеві неякісні та довговічні.