Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мешканці Львівщини незадоволені діяльністю запорізької компанії-забудовника

Мешканці Львівщини незадоволені діяльністю запорізької компанії-забудовника

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Регіон

Мешканці Львівщини незадоволені діяльністю запорізької компанії-забудовника Запорізька будівельна компанія Sensar Development почала свою діяльність в західних регіонах України, наразі йдуть підготовчі роботи на у селищі Брюховичі, що на Львівщині, - пише bomok.com.ua.


На ділянці, яку депутати місцевої селищної ради надали в постійне безоплатне користування "Підприємству ГО «Асоціація інвалідів захисників вітчизни «Львівська здравниця», планують збудувати комерційні апартаменти, але про який саме об'єкт йдеться - місцеві мешканці не знають.


Людям не подобається, що землю планують використати не за призначенням.


"Наша сільська група, певно, ще не бачила стільки ботів, для яких навіть прописку на Львів не поміняли. От наприклад, якась Ірина з Надвірної підкреслює, що там ще ж «буде реабілітаційний центр», а це «надважливо. Особливо зараз!» Тільки Ірина – це Єлізавета з Мінська", – пише у Facebook львівська активістка - Олександра Губицька.


Ще один бот – це Юля Дорошенко з Брянки, яка тепер "живе” у Львові, пише, що не варто воювати з забудовником, а треба хіба «юридично правильно зафіксувати те, що обіцяє забудовник і проконтролювати спільно!».


Світлини бота Юлі вкрадені з різних акаунтів, наприклад, від Айдани з Уральська, що у Казахстані.

 

"Марк Марченко, це вже було і не раз, якось примітивно. Але хоч приємно дивитись, як ви витрачаєте гроші”, – підсумовує Губицька.

 

Слід зазначити, що у лютому 2021 року було відкрито кримінальне провадження та накладено арешт на ділянку, восени 2022 року будівництво було заблоковано фізично – в’їзд на ділянку перегородили бетонними блоками. Проте з’явився новий інвестор Sensar Development і проєкт продовжили реалізовувати.

 

Мешканці селища Брюховичі зібрали підписи та звернулись до Генерального прокурора України щодо крадіжки в громади землі на вулиці Широкій та списання недобудованої школи, але Sensar Development відмовляється оприлюднювати документи щодо будівництва.