Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Гані чоловік звинуватив знайомого у зменшенні пеніса та потрапив до в'язниці

В Гані чоловік звинуватив знайомого у зменшенні пеніса та потрапив до в'язниці

Категорія: Світ, Курйози
В Гані чоловік звинуватив знайомого у зменшенні пеніса та потрапив до в'язниціЧоловіка з Гани заарештували через неправдиві заяви про те, що його пеніс зменшився. Про це повідомляє Adom Online.
 
22-річний електрик із міста Кесоа Майкл Нельсон публічно звинуватив майстра манікюру Сафіру Бохарі у зменшенні свого пеніса. Інцидент стався вдень 27 березня.

Бохарі сів у тіні мангового дерева в районі Міленіал-Сіті, щоб трохи відпочити між клієнтами, яким він допомагав стригти та обробляти нігті. У цей момент до нього став наближатися Нельсон з криками, що його пеніс зіщулився через Бохарі.

Шум привабив інших людей поблизу. Почувши про пеніс, що зменшився, місцеві жителі взяли бік Нельсона і разом з ним, не шукаючи доказів звинувачень, стали бити Бохарі. Бійку зупинив випадковий свідок. Йому вдалося привести обох чоловіків у поліцейську дільницю. Звідти їх відправили до лікарні. Там медики вивчили чоловічу гідність Нельсона і прийшли до висновку, що пеніс стабільний і ніяк не постраждав. Проте вони дали Нельсону «ліки». Обох чоловіків виписали.

Згодом Бохарі звернувся до поліції зі скаргами на заподіяння фізичної шкоди та поширення хибної інформації. У зв'язку із цим Нельсона взяли під арешт. Він очікує на суд, який відбудеться 11 квітня.

У багатьох країнах Африки та Азії поширений культуральний синдром коро, який психіатри визнають масовим маревним розладом. Вражені ним люди заявляють, що їхні статеві органи зменшились у розмірах чи зникли. Йому схильні як чоловіки, так і жінки, які впевнені, що у них пропадають груди. При цьому жодних фізіологічних змін органів немає.