Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Внаслідок нічного удару на Кіровоградщині пошкоджено енергооб'єкт

Внаслідок нічного удару на Кіровоградщині пошкоджено енергооб'єкт

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Внаслідок нічного удару на Кіровоградщині пошкоджено енергооб'єкт Голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович повідомив, що внаслідок удару російського дрона в ніч проти вівторка в регіоні було пошкоджено енергооб'єкт. За його словами, інформації про постраждалих не було.

Тим часом, керівник Дніпропетровської обладміністрації Андрій Лисак заявив, що над територією цього регіону було збито дев'ять російських дронів, також ніхто не постраждав.

Через падіння уламків у Дніпрі сталися два загоряння, які оперативно загасили, повідомляє Лисак. Ушкодження отримала двоповерхова будівля та пожежна частина.

Крім того, внаслідок вечірньої атаки по Кривому Розі у трьох дев'ятиповерхових будинках вибито вікна, пошкоджено автомобіль та лінію високовольтних передач, заявив Лисак. При ударі постраждала жінка, яка лікуватиметься вдома.

Генштаб ЗСУ раніше повідомив, що в ніч проти вівторка Росія атакувала Україну десятьма безпілотниками типу Shahed, дев'ять із них було збито.

Повітряні сили ЗСУ також пишуть у своєму телеграмі, що російські військові запустили з окупованої території Запорізької області авіаційну керовану ракету Х-59. Судячи з повідомлення, збити її не вдалося.