Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Сухий душ оптом у магазині Shower Pack

Сухий душ оптом у магазині Shower Pack

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Сухий душ оптом у магазині Shower PackПотреба у купанні виникає щоденно, однак в умовах відсутності водопостачання її важко реалізувати.  Особливо складно військовим, що проживають у наметі чи бліндажі. Тому українська компанія Shower Pack розробила продукт, що немає аналогів — сухий душ опт, що гарантує  якісне очищення з мінімальними витратами рідини.


Сухий душ: призначення та комплектація 

Сухі душі від Shower Pack призначені для миття рук, ніг та всього тіла. Їх основний елемент — це серветка чи рукавичка, просочена спеціальним активним гелем. Його особливість — виділення великої кількості піни при контакті з незначною кількістю рідини. Гель не потрібно змивати, достатньо ретельно витертися сухим рушником.


В магазині Shower Pack можна купити гуртові партії наборів сухого душу у кількох варіантах комплектації:

  • сухий душ військовий;

  • сухий душ військовий з водою;

  • сухий душ медичний;

  • сухий душ для рук або ніг.

Також в асортименті магазину є грілки для рук, пудра для ніг «Сушкар», та інші засоби гігієни, призначені для використання в польових умовах.

 

Сухий душ військовий продається упаковками по 100 шт., а оптові ціни діють від 3 одиниць. В комплект виробу входить двостороння пінна рукавиця та два одноразових рушники. Також є подібні набори, комплект яких доповнений саше з водою об'ємом 50 мл. Цієї кількості достатньо, щоб активувати рукавицю і помитися. Набори для військових дають можливість здійснювати гігієнічні процедури в польових умовах, де вони особливо необхідні. Це дуже важливо для комфорту та самопочуття бійців. 


В магазині Shower Pack можна придбати сухий медичний душ в пакуванні від 10 шт. Гуртові ціни — від 30 одиниць. Цей засіб підходить для застосування в медичних установах та домашніх умовах при догляді за важкохворими та лежачими пацієнтами. Кожна упаковка містить 7 пінних рукавичок, що дає змогу здійснити 7 повноцінних купань. 


Міні-душ для рук або ніг — це компактний та зручний у користуванні набір для гігієни рук та ніг. Одна упаковка містить 100 наборів, що складаються з пінної серветки та одноразового рушника. 

 

Особливості сухого душу

 

Головним діючим компонентом сухого душу є гіпоалергенний гель, який швидко вступає в реакцію з водою та інтенсивно піниться. Цим засобом просочена спеціальна серветка або рукавиця, яку потрібно змочити невеликою кількістю рідини. Таким чином, застосування сухого душу не потребує додаткових пристосувань і є дуже зручним. 

 

Гель ефективно змиває різні види забруднень: пил, піт, залишки паливно-мастильних матеріалів. Він підходить для всіх типів шкіри та не потребує змивання. Достатньо після процедури акуратно витертися одноразовим рушником. Рушник, який йде у комплекті, швидко вбирає залишки вологи, що запобігає можливому переохолодженню.

 

Кожна упаковка сухого душу розрахована на одну людину. Це дозволяє дотримуватися санітарно-гігієнічних норм. Важливою властивістю засобу є стійкість до низьких температур. 

 

Крім сухого душу в нашому асортименті є партнерський продукт — пудра для ніг «Сушкар». Вона допомагає зменшити потовиділення, запобігає утворенню мозолів, потертостей, розвитку грибкових захворювань. Також користуються попитом ефективні грілки для рук від британського бренду HAAGO. Вони активуються від контакту з киснем і здатні виділяти тепло протягом 8-10 годин. 

 

Замовити різні види сухого душу можна в інтернет-магазині Shower Pack. Компанія пропонує вигідні умови для гуртових клієнтів. У нас можна придбати великі партії товару (від 200 до 1000 шт.) за зниженими цінами. За офіційними запитами військових частин чи громадських організацій щотижня здійснюються безкоштовні відправки продукції.