Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Лукашенко: Білорусь не хоче війни, але готується до неї

Лукашенко: Білорусь не хоче війни, але готується до неї

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
 
Лукашенко: Білорусь не хоче війни, але готується до неїПрезидент Білорусії Олександр Лукашенко закликав не вірити тим, хто каже, що країна «хоче воювати». За його словами, Білорусь «готується до війни», а не бажає її. Про це білоруський президент заявив під час робочої поїздки до Гродно.
 

«Нікому не вірте, що ми хочемо воювати. Ми готуємось до війни, я про це говорю відверто. "Хочеш миру - готуйся до війни" - не я це придумав. Це дуже правильно сказано», - сказав Олександр Лукашенко (цитата про БЕЛТА). За його словами, у країні ведеться підготовка підрозділів, до військ поставляються різні види озброєнь та техніки.

«Якщо хтось думає, що Гродно — чуже чиєсь місто чи не зовсім білоруське, забудьте. Гродно – це наша країна, наша земля, наше місто. Ні міліметра, ми нікому тут нічого не віддамо», - наголосив президент. Гродненська область знаходиться на кордоні із Польщею.

26 березня на нараді в Гродненській області Олександр Лукашенко обговорював із військовими тему Сувалкського коридору — ділянки кордону Литви та Польщі з Калінінградською та Гродненською областями Росії та Білорусії.