Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Внаслідок пожежі в нічному клубі Стамбула загинули 27 людей

Внаслідок пожежі в нічному клубі Стамбула загинули 27 людей

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Внаслідок пожежі в нічному клубі Стамбула загинули 27 людейУ 16-поверховому будинку в районі Шишлі Стамбула сталася пожежа. За останніми даними, в результаті загинули 27 людей, ще 11 постраждали, семеро з них — у тяжкому стані, пише CNN Turk. За даними THT Haber, госпіталізовано трьох постраждалих. Влада Стамбула заявила, що займання почалося під час ремонтних робіт. Пожежа вже загашена, повідомило Milliyet з посиланням на турецьке МОЗ.

На першому поверсі 16-поверхового будинку розташований нічний клуб «Маскарад», який тимчасово закритий з нагоди Рамадану. Як пише CNN Turk, близько 13:00 (збігається з мск) пролунав вибух, а потім у закладі почалася пожежа. Люди, які перебували в клубі, виявилися заблокованими.

Прокуратура Стамбула розпочала розслідування, у цій справі призначено трьох прокурорів. За даними CNN Turk, затримано п'ятьох осіб, включаючи трьох «посадових осіб», та двох відповідальних за проведення ремонтних робіт у клубі.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган обговорив подію з міністром внутрішніх справ Алі Ерлікая, щоб з'ясувати деталі. Губернатор Стамбула Давут Гуль прибув із інспекцією на місце пожежі. «Причина пожежі не зрозуміла. Він (клуб) ремонтувався. Загиблі виконували ремонтні роботи», - сказав він.