Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Знаменитий музикант поскаржився на труднощі через величезний пеніс

Знаменитий музикант поскаржився на труднощі через величезний пеніс

Категорія: Суспільство, Світ, Курйози
Знаменитий музикант поскаржився на труднощі через величезний пенісЗнаменитий репер поскаржився, що має багато труднощів у житті через величезні розміри пеніса. Про це він розповів у інтерв'ю Daily Star.

Мозес Роберт Макджордж з Ямайки, який виступає під псевдонімом M Dot R, є найпопулярнішим у світі виконавцем ямайською креольською мовою. Кліпи музиканта збирають мільйони переглядів у мережі, а його шанувальниками називають себе знаменитості на кшталт репера Шона Пола та легендарного баскетболіста Шакіла О’Ніла.

В інтерв'ю виданню Макджордж зізнався, що має статевий орган величезного розміру, що дуже заважає йому в житті.
 
«У мене було багато випадків, коли жінки відмовлялися спати зі мною, побачивши, як я "оснащений". Дехто казав: "А ну прибери від мене цю штуку"», - поскаржився репер.

Він заявив, що багато хлопців мріють про великий пеніс, але коли жінки відмовляються займатися сексом через його величезні розміри, «це може бути схоже на нічний кошмар». Макджордж також розповів, що через свою особливість змушений витрачати сотні фунтів стерлінгів щороку на покупку спеціальної білизни. Без цих речей опуклість у штанах нібито надто помітна.

При цьому Макджордж відмовився назвати розміри статевого органу, але зазначив, що його довжина приблизно дорівнює довжині передпліччя. Музикант також сказав, що чутки про його пеніс дійшли для адміністрації платформи OnlyFans, і вони нібито запропонували йому багатомільйонний контракт. Зараз він роздумує над цією пропозицією.