Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Шмигаль закликав українців повернутися і підписати контракт з ЗСУ

Шмигаль закликав українців повернутися і підписати контракт з ЗСУ

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Шмигаль закликав українців повернутися і підписати контракт з ЗСУ Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав громадян, які виїхали з країни, повернутися в країну і підписати контракт зі Збройними силами республіки (ЗСУ). Про це він заявив на прес-конференції з прем'єр-міністром Естонії Каєю Каллас.

«Мільйони біженців виїхали з України, сотні тисяч повернулися до України, щоб захистити свою країну. Зараз ми запрошуємо наших громадян, які можуть бути мобілізовані, які можуть підписати контракт із силами оборони, повернутися в Україну та захистити свою країну або працювати, щоб наповнити бюджет України, щоб у нас була можливість профінансувати свою оборону від російської агресії», - зазначив він. 

За словами прем'єра, в Україні на тих, хто повернувся, чекають програми держпідтримки, зокрема — підтримка малого бізнесу та допомога у відновленні чи заміні житла.

Раніше колумніст британської газети The Times Іан Мартін заявив, що багато жителів України можуть виїхати з країни через активні бомбардування. За його словами, зараз лідери західних країн змушені готуватись до краху республіки.