Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Таїланді чоловіки стали їсти живих геконів заради підвищення потенції

У Таїланді чоловіки стали їсти живих геконів заради підвищення потенції

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
 У Таїланді чоловіки стали їсти живих геконів заради підвищення потенції У Таїланді чоловіки повадилися їсти живих ящірок, щоб підвищити свою сексуальну активність. Про це повідомляє The Thaiger.

Як повідомили у департаменті охорони здоров'я країни, живих ящірок вживають для харчування тайці переважно середнього віку. Так, громадськості, що привернула найбільшу увагу, став 59-річний чоловік на ім'я Соммай. Він з'їв живого гекона і опублікував це у соціальних мережах.
 
Чоловік заявив, що регулярне вживання ящірок здатне зміцнити здоров'я, підвищити потенцію, збільшити тривалість статевого акту та зробити секс яскравішим.

Як розповів Соммай, він став їсти ящірок у дитинстві, взявши приклад із бабусі та дідуся. Родичі сказали чоловікові, що рептилії допоможуть посилити його сексуальну активність. Чоловік стверджує, що після вживання ящірок у нього справді збільшується сексуальна витривалість. Соммай зазначив, що тварини безпечні для здоров'я людини, оскільки харчуються переважно дрібними комахами. Однак він порекомендував мити їх водою перед вживанням.

Заяви чоловіка спростували у департаменті охорони здоров'я Таїланду. За словами заступника генерального директора департаменту Аттапола Кевсамріта, немає жодних наукових досліджень, які б підтверджували, що гекони або подібні до них рептилії можуть посилювати сексуальну активність або зміцнювати здоров'я. Більше того, вживання ящірок може призвести до зараження людини бактеріями, що містяться в їх організмі. Рептилії харчуються живими комахами та дрібними тваринами, що може також завдати шкоди здоров'ю людини та викликати діарею, шлунково-кишкові інфекції або сильний біль у животі.