Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чемпіонат світу з сексу завершився достроково через травми та скандал з наркотиками

Чемпіонат світу з сексу завершився достроково через травми та скандал з наркотиками

Категорія: Суспільство, Світ
Чемпіонат світу з сексу завершився достроково через травми та скандал з наркотикамиЧемпіонат світу з сексу, який проходив в Іспанії, втратив сім учасників і завершився раніше часу. Відео церемонії нагородження переможців організатори опублікували на каналі змагання у YouTube.

Світова першість, організована Шведською секс-федерацією (SSF), стартувала 5 березня і мала тривати до 5 квітня. Учасники з Німеччини, Італії, США, Норвегії, Швеції, Колумбії, Бразилії, Нігерії та Хорватії змагалися у місті Малага. Проте організаторам довелося перервати змагання та оголосити переможців уже наприкінці березня. Як пояснив організатор чемпіонату Драган Братич, деякі учасники були змушені знятися зі змагань через травми, а інші були дискваліфіковані за вживання алкоголю та наркотиків, що заборонено статутом SSF.

Після цього, за твердженнями Братича, виключені учасники звинуватили організаторів у сутенерстві та невиплаті обіцяних грошей за змагання. Організатори відкинули ці звинувачення і заявили, що гроші будуть виплачені після 5 квітня. Згідно зі сторінкою голосування на сайті чемпіонату, з числа учасників були виключені: Анна Вікторія та Грейт Джон зі Швеції, Карлі Пейдж та Джермейн Лавендер із США, а також Латін Барбі з Колумбії та Маркус Лондон із Великобританії.

На початку змагань Анна Вікторія посідала перше місце. У першості також брала участь переможниця Чемпіонату Європи з сексу 2023 року Марія Задравець, проте її сторінку було видалено з сайту без пояснення причин. Маркус Лондон зазнав травми.

У результаті чемпіоном світу з сексу серед чоловіків було визнано Капітана Еріка з Італії, а серед жінок — Наусі Лав зі Швеції. Найкращими новачками першості стали Джакс Свеллер із Норвегії та Шарлот Мун із Бразилії.

Організований Драганом Братичем Чемпіонат Європи з сексу пройшов у Гетеборзі у червні 2023 року і також викликав кілька скандалів. Стверджувалося, що захід триватиме кілька тижнів, при цьому змагання відбудуться у 16 категоріях. Оцінювати виступи мало журі, що складалося з п'яти суддів, а для вибору переможців передбачалося використовувати онлайн-голосування. Змагання проводилися під егідою Шведської секс-федерації, започаткованої Братичем.

Незабаром учасники заявили, що організатори не змогли налагодити трансляцію, відмовилися платити та не забезпечили тестування на ВІЛ. Коли представниця України спробувала розповісти про це у соцмережі, на неї напав Драган Братич. Бійка потрапила на відео. Крім того, виявилось, що чемпіонат не має офіційного статусу, оскільки Швеція не визнавала секс видом спорту.