Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Slate: Зеленський втрачає підтримку не лише в Україні, а й на Заході

Slate: Зеленський втрачає підтримку не лише в Україні, а й на Заході

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Slate: Зеленський втрачає підтримку не лише в Україні, а й на ЗаходіПрезидент України Володимир Зеленський втрачає підтримку як у своїй країні, так і на Заході. Про це розповів французький журналіст Лео П'єр у статті для Slate.

Він зазначив, що глава держави стикається з критикою з боку депутатів Верховної Ради, які закидають йому надмірний контроль і зловживання військовим становищем для «зачистки від опозиції». Автор матеріалу нагадав, що Зеленський переніс проведення президентських виборів, які мали відбутися цієї весни.

Він попередив, що це може спричинити великий політичний скандал у країні, а президент ризикує опинитися в його центрі.
 
"Зеленський стає все більш спірною фігурою як в Україні, так і в міжнародному співтоваристві, де його ставлення до західних урядів викликає роздратування", - додав П'єр.

Раніше голова Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник заявив, що Захід може «роздавити» Зеленського після закінчення терміну його президентських повноважень. Він припустив, що США, Великобританія, Франція та Німеччина можуть розпочати розпалювати протести української опозиції, а також підривати авторитет Зеленського та припиняти з ним особисті зустрічі.