Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Переваги та особливості короткострокової оренди автомобілів

Переваги та особливості короткострокової оренди автомобілів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Авто

 

Переваги та особливості короткострокової оренди автомобілів Усі прокатні компанії, які пропонують для оренди автомобілі різних класів та категорій, сьогодні надають послуги короткострокового та довгострокового прокату. У кожного з цих форматів є свій ряд особливостей та переваг. І дедалі частіше сьогодні під час подорожей або у відрядженні чи навіть для рішення побутових задач люди використовують саме прокат машин як аналог таксі або громадському транспорту.

 

Це в першу чергу завдяки великому вибору марок та моделей транспортних засобів, з якими можна ознайомитися на https://rentcar.kiev.ua/ua. Втім, це далеко не єдина перевага, якщо говорити саме про короткострокову оренду. Вона має низку інших плюсів, про які ми поговоримо далі.


Коли потрібна короткострокова оренда машин

 

Короткострокова оренда транспортних засобів актуальна в першу чергу тоді, коли вам потрібен автомобіль буквально на 1-3 дні і не довше. Це може бути:


  1. Коротке відрядження, коли ви приїжджаєте на пару днів у нове місто і не бажаєте постійно користуватися таксі або вивчати особливості руху громадського транспорту.
  2. Під час одноденних подорожей. Ви можете завчасно забронювати машину, яка буде чекати вас у зазначеному місці.
  3. Для екстрених ситуацій. Навіть перебуваючи у місті, де ви працюєте та живете, може несподівано знадобитися машина. І краще мати авто, яке буде з вами протягом усього дня.

 

Переваги короткострокової оренди автомобілів

 

Насправді у короткострокової оренди автомобілів є багато переваг. Ми зібрали найбільш важливі та такі, що їх відмічають більшість водіїв:


  1. Свобода пересування. Замовляючи таксі, вам потрібно постійно очікувати на машину, відстежуючи, де саме знаходиться водій. А користуючись громадським транспортом, ви залежні від його графіку, а також від затримок, викликаних ситуаціями на дорогах. Оренда авто дає максимальну гнучкість та свободу пересування. Ви можете о будь-якій годині скористатися машиною.
  2. Великий вибір автівок. Це можуть бути транспортні засоби економ-класу, бізнес, преміум, компактні або габаритні машини, позашляховики, мікроавтобуси тощо.
  3. Замовляючи таксі (якщо вам потрібно часто пересуватися містом), ви сплачуєте великі тарифи. Більш того вони можуть рости протягом дня через завантаженість сервісу. Короткострокова оренда у такому разі більш вигідна.
  4. Вам не потрібно буде перейматися за стан авто. Ви не сплачуєте додаткове страхування, обслуговування, чистку салону тощо.
  5. Зменшення рівня стресу. Особливо це актуально під час оренди авто в незнайомому місті, коли ви не знаєте, куди саме вам потрібно викликати таксі, чи доїде у зазначене місце тролейбус або автобус. Так ви будете самостійно керувати машиною і тим самим заощадите час та нерви.

 

Головне правильно підібрати машину, виходячи з кількості людей, які будуть подорожувати разом з вами, необхідного функціоналу (потужності двигуна, наявності навігатора тощо), розміру багажника і габаритів самого транспортного засобу.