Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Глава МЗС Великобританії приїхав до Трампа обговорити Україну

Глава МЗС Великобританії приїхав до Трампа обговорити Україну

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Глава МЗС Великобританії приїхав до Трампа обговорити УкраїнуГлава МЗС Великобританії Девід Кемерон приїхав до США, де зустрівся з колишнім президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом та обговорив конфлікт в Україні та НАТО. Про це повідомляє The Telegraph.

Зазначається, що дипломат зустрівся з кандидатом від Республіканської партії на майбутніх президентських виборах у його резиденції у Мар-а-Лаго у Флориді.

Кемерон і Трамп обговорили ситуацію в Україні, конфлікт у секторі Газа та майбутнє Північноатлантичного альянсу. За словами джерела видання у британському уряді, глава зовнішньополітичного відомства Великобританії хотів, щоб Трамп «почув, скільки Лондон вкладає у витрати на оборону».

Раніше Кемерон заявив, що збільшення витрат країн НАТО на військово-промисловий комплекс захистить альянс від екс-президента США у разі повернення на посаду глави держави. Він підкреслив, що сила альянсу при оборонних витратах кожного його члена, що перевищує два відсотки від ВВП, змусить будь-кого, хто переможе на виборах у США, інвестувати в «успіх» НАТО.