Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Рейтинг найпопулярніших телесеріалів на Netflix

Рейтинг найпопулярніших телесеріалів на Netflix

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ

Топ-10 найкращих фільмів та серіалів від Netflix за останній тиждень. Читайте на UKR.NET

Рейтинг найпопулярніших телесеріалів на Netflix Netflix - одна з найуспішніших платформ стрімінгового відео у сучасному світі. Фільми та серіали цієї платформи привертають мільйони глядачів та захоплюють їх на тисячі годин. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші телесеріали англійською та не тільки, які тримають лідерство в переглядах. "Кіно Клуб" підготовив для вас добірку серйалів, рейтинг яких був складений на основі переглядів протягом перших 91 днів на Netflix.


"Гра в кальмара"

Кількість переглядів: 265,2 мільйона


Цей південнокорейський серіал у жанрі виживання здобув неймовірну популярність та швидко став лідером на платформі. Сюжет розгортається навколо гри, у якій беруть участь 456 людей, всі з фінансовими проблемами. Переможець отримує 38,5 мільйонів доларів, тоді як інші приречені на загибель.

 

"Венздей"

Кількість переглядів: 252,1 мільйона

 

Це американський серіал, створений на основі персонажа Венздей Аддамс з сімейства Аддамсів. Сюжет переносить глядачів у Академію "Невермор", де Венздей потрапляє після відрахування зі середньої школи. Дівчина розпочинає розслідування серії загадкових вбивств, вчинених дивним монстром, паралельно змагаючись зі своїми однолітками і подолаючи свої екстрасенсорні здібності.

 

"Дивні дива 4"

Кількість переглядів: 140,7 мільйона

 

Це американський науково-фантастичний серіал, створений братами Даффер. Четвертий сезон отримав найвищі рейтинги і кількість переглядів. Дії відбуваються в штаті Індіана у 1983 році, де таємничим чином зникає хлопчик. Його мати, друзі та шериф вирушають на пошуки, розкриваючи існування паралельного світу у їхньому містечку.

 

"Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера"

Кількість переглядів: 115,6 мільйона


Цей серіал був створений на основі реальних подій та розповідає історію серійного вбивці Джеффрі Дамера. Головну роль виконав талановитий Еван Пітерс. Netflix анонсував, що наступні сезони будуть присвячені іншим жахливим постатям історії.

 

"Паперовий будинок 4"

Кількість переглядів: 106 мільйонів


Це іспанський серіал, в якому вісім злодіїв утримують людей у заручниках та зачиняють їх у Монетному дворі Іспанії. Лідер банди маніпулює поліцією, щоб здійснити свої плани. Це перший серіал не англомовного виробництва, який став надзвичайно популярним на Netflix.

 

"Бріджертони"

Кількість переглядів: 113,3 мільйона


Цей костюмований телесеріал розповідає про події, що відбуваються у Лондоні епохи Регентства. Родина Бріджертонів – четверо братів та четверо сестер – має намір видати найстаршу доньку. Джентльмени не поспішають залицятися до дівчини, але раптом у Лондоні з’являється шикарний герцог, який може змінити хід її особистого життя.

 

"Ферзевий гамбіт"

Кількість переглядів: 112,8 мільйона


Цей драматичний серіал розповідає історію осиротілої генійки Елізабет Гармон, яка мріє стати найвидатнішою шахісткою у світі. Проье водночас, вона бореться зі залежностями та емоційними проблемами. 

 

Ці телесеріали не лише захоплюють, але й додають різноманіття в стрімінговий контент Netflix, забезпечуючи глядачам незабутні емоції та враження. Вони стають справжнім джерелом розваг та відпочинку для мільйонів людей по всьому світу.


Джерело: https://kinoclub.org/najpopulyarnishi-teleserialy-na-netflix-za-ves-chas/