Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порномодель переспала зі 122 студентами за три тижні канікул

Порномодель переспала зі 122 студентами за три тижні канікул

Категорія: Світ, Курйози
Порномодель переспала зі 122 студентами за три тижні канікулПорномодель із Австралії переспала із сотнею студентів за три тижні та зняла це на камеру. Про це повідомляє Daily Star.

24-річна секс-працівниця Бонні Блю разом із колегою Лейлані Мей прилетіла до мексиканського міста Канкун, штат Кінтана-Роо, щоб зайнятися сексом із сотнею студентів місцевих коледжів під час весняних канікул. Все, що відбувається, вона планувала зняти на камеру і опублікувати у своєму акаунті на OnlyFans.

Як стверджує порномодель, вона перевершила свої очікування та встигла переспати зі 122 студентами за три тижні. За її словами, охочих зайнятися сексом із нею та її колегою було так багато, що біля їхнього номера регулярно збиралися натовпи студентів.
 
"Хлопцям з коледжу сподобалися весняні канікули, але я зробила їх незабутніми", - стверджує вона.

Блю вдалося заробити понад 250 тисяч доларів США (23,1 мільйона рублів) на відео зі студентами. Вона планує повернутися до Мексики наступного року та повторити цей досвід. Зараз вона збирається подорожувати та продовжувати знімати ролики з молодими людьми по всьому світу.

Зазначається, що нещодавно Блю розлучилася із бойфрендом. Партнер не зміг прийняти її наміру переспати з сотнею студентів. Тепер порномодель розраховує знайти того, хто зрозуміє специфіку її роботи та прийме її такою, якою вона є.

Раніше порномодель з Австралії, яку називають найсексуальнішою жінкою в країні, поскаржилася на нападки недоброзичливців в інтернеті. 2023 року в ліжку 26-річної Енні Найт, за її власним твердженням, побували 300 людей.