Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » CBC News: у Канаді вчительку фізкультури звинуватили у зґвалтуванні учениці

CBC News: у Канаді вчительку фізкультури звинуватили у зґвалтуванні учениці

Категорія: Світ, Курйози
CBC News: у Канаді вчительку фізкультури звинуватили у зґвалтуванні учениці У Канаді заарештували вчительку з провінції Манітоба, яка вступила в сексуальні стосунки з ученицею до 18 років. Про це повідомляє CBC News.

41-річну Аманду Рашель Шерретт із міста Вінніпег звинуватили у неодноразових зґвалтуваннях підлітка. За даними поліції, спочатку вчителька фізкультури "завоювала довіру дівчини", а потім зайнялася з нею сексом під час шкільної поїздки. Шарретт продовжила переслідувати постраждалу після того, як та закінчила школу.

Слідчі поки не розповідають, коли саме було скоєно злочини. Крім того, у її справі є звинувачення в сексуальній експлуатації особи молодше 18 років за допомогою електронних засобів зв'язку.

Розслідування розпочалося 18 березня, після того, як про можливу незаконну діяльність Шарретт поліцію попередила Служба у справах дітей та сім'ї. Жінку одразу ж звільнили. 29 березня їй висунули офіційні звинувачення. У поліції також заявили, що у справі може бути більше одного постраждалого.

На даний момент жінка вийшла на волю. Розслідування перебуває на завершальній стадії, дату першого судового засідання поки не призначено.

Раніше в США заарештували вчительку зі штату Іллінойс, яка зґвалтувала шестикласника у себе вдома. Мати постраждалого запідозрила недобре, тому що він «поводився по-іншому» після походу в гості до педагога.