Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ізраїльтянам дозволили вийти з укриттів, 31 особа звернулася за допомогою

Ізраїльтянам дозволили вийти з укриттів, 31 особа звернулася за допомогою

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Ізраїльтянам дозволили вийти з укриттів, 31 особа звернулася за допомогою Командування тилу Армії оборони Ізраїлю поінформувало населення, що більше немає необхідності перебувати поблизу об'єктів, що охороняються, передає The Times of Israel. Зазначається, що заборона на масові мітинги та призупинення роботи освітніх установ продовжують діяти.

За медичною допомогою звернулась 31 особа, повідомила прес-служба ізраїльської служби швидкої медичної допомоги «Маген Давид пеклом» у соцмережі X.
 
Зазначається, що більшість тих, хто звернувся, скаржилися на сильний стрес і легкі поранення, які вони отримали на шляху до безпечних зон. Ізраїльська армія раніше повідомляла про одну постраждалу під час іранської атаки.

За даними ЦАХАЛу, Іран запустив у бік Ізраїлю приблизно 200 ракет та безпілотників. Більшість із них, як стверджує ізраїльська армія, було знищено за межами країни.
 
За даними ЗМІ, США, Великобританія та Йорданія збили десятки снарядів. Ізраїль оцінює збитки як незначні. Іран заявив, що снаряди досягли цілей.