Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Іран заявив про враження цілей в Ізраїлі

Іран заявив про враження цілей в Ізраїлі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Іран заявив про враження цілей в ІзраїліКорпус вартових ісламської революції заявив, що іранські безпілотники та ракети вразили цілі на ізраїльській території. Як стверджується, Тегеран атакував військові об'єкти та цілі на «окупованих територіях», передає IRNA.

"У відповідь на злочини сіоністського режиму, а також з метою покарання агресора Корпус вартових ісламської революції атакував ракетами і безпілотниками важливі військові об'єкти сіоністської терористичної армії на окупованих територіях, успішно вразив і знищив їх", - йдеться у заяві.

У небі над Ізраїлем працюють засоби протиповітряної оборони, у багатьох частинах країни лунають сирени повітряної тривоги. За даними CNN, жоден безпілотник і жодна ракета поки що не змогли вразити цілі.

Іран раніше оголосив про запуск десятків безпілотних літальних апаратів та ракет у бік Ізраїлю. За даними ЗМІ, ізраїльська армія збиває їх над територією Сирії та Йорданії, понад 100 БПЛА знищили США, Великобританія та Йорданія. Росавіація заборонила російським авіакомпаніям використовувати повітряний простір Іраку, Ізраїлю та Йорданії.

Іранська атака стала відповіддю на удар Ізраїлю по дипломатичному кварталу в Дамаску, де розташовано комплекс будівель посольства Ірану. Тоді загинули два іранські генерали та п'ять офіцерів. Країни Заходу закликали громадян не відвідувати регіону.