Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » The Sun: у Колумбії жінка завагітніла від чоловіка на 31 рік молодше за неї

The Sun: у Колумбії жінка завагітніла від чоловіка на 31 рік молодше за неї

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
The Sun: у Колумбії жінка завагітніла від чоловіка на 31 рік молодше за неїАктриса та письменниця Аліна Лозано з Колумбії оголосила про вагітність. Жінка чекає на дитину від чоловіка, який на 31 рік молодший за неї, повідомляє The Sun.

55-річна Лозано вийшла заміж за 24-річного Джима Веласкеса у листопаді 2023 року. Чоловік із раннього дитинства стежив за творчістю майбутньої дружини і був її шанувальником. Їхнє весілля викликало бурхливе обговорення в мережі.
 
Багато користувачів вважають, що Веласкес одружився з Лозано лише через фінансову вигоду. Проте актриса спростувала ці чутки. Вона заявила, що Веласкес заробляє самостійно і є самодостатньою людиною.

Нещодавно Веласкес і Лозано розповіла шанувальникам про нову радісну подію, яка сталася в їхньому житті. Незабаром вони стануть батьками. Лозано зазначила, що змогла завагітніти у зрілому віці завдяки допоміжним репродуктивним технологіям.
 
Для зачаття дитини вона разом із чоловіком звернулася до клініки з лікування безпліддя. На всі необхідні процедури пара витратила близько 100 мільйонів колумбійських песо.
 
"Це великі гроші, але воно того коштувало, адже тепер ви самі бачите, що наше маленьке диво скоро з'явиться на світ", - каже вона.