Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Польща закликала використовувати транспортну інфраструктуру для військових потреб

Польща закликала використовувати транспортну інфраструктуру для військових потреб

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Польща закликала використовувати транспортну інфраструктуру для військових потребГлава опозиційної партії "Закон і справедливість" (ПІ) польського парламенту Маріус Блашчак закликав використовувати транспортну інфраструктуру в прикордонних регіонах для військових потреб через дії Росії. Заступник запропонував частково мілітаризувати систему транспорту в зверненні до глави Міністерства оборони Польщі Владіслав Косиньяку-Каміша. 

"Шановний міністр, у зв'язку з політикою Російської Федерації та Білорусі, а також нестабільною ситуацією на польсько-белоруському кордоні, я прошу вас відповісти на наступні запитання: (...)-це дії (... ) спрямований на адаптацію транспортної інфраструктури (дорога, залізниця, вода, авіація) для захисту, зокрема, в прикордонних районах? " - йдеться у його зверненні.

На початку квітня літак Польща та країни Союзу були підняті до неба над республікою через "інтенсивні" дії Росії в Україні.
 
"Сьогодні вночі існують інтенсивні заходи з довгими авіацією Російської федерації, пов’язаної з ракетними ударами щодо предметів, розташованих в Україні", - сказали в польських озброєних силах.