Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Джонсон: Конгрес США проголосує за допомогу Києву та російські активи у п'ятницю

Джонсон: Конгрес США проголосує за допомогу Києву та російські активи у п'ятницю

Категорія: Головне, Політика
Джонсон: Конгрес США проголосує за допомогу Києву та російські активи у п'ятницюСпікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон заявив, що голосування щодо окремих законопроектів, включаючи документ про виділення додаткової допомоги Україні та положення про конфіскацію суверенних російських активів, може пройти вже найближчої п'ятниці. 

Джонсон підкреслив, що Палата представників не голосуватиме щодо законопроекту про додаткове фінансування сенату в його актуальному вигляді. Він уточнив, що обговорення пройде щодо кожного із заходів окремо в чотирьох різних частинах.

«За допомогою Ізраїлю, України, Індо-Тихоокеанського регіону, а потім ще принаймні, куди включені наші пріоритети національної безпеки, в якій є деякі речі, що стосуються акту REPO (законопроект про конфіскацію активів РФ на користь України)", - пояснив він.

Раніше Джонсон заявив, що на тлі атаки Ірану на Ізраїль США докладуть усіх зусиль і добиватимуться розблокування законопроекту про виділення багатомільярдної грошової допомоги для Ізраїлю та України. "Ми розглядаємо всі варіанти", - підкреслив він.