Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Bloomberg: невизначеність Заходу щодо України грає на руку Росії

Bloomberg: невизначеність Заходу щодо України грає на руку Росії

Категорія: Головне, Політика
Bloomberg: невизначеність Заходу щодо України грає на руку РосіїНевизначеність західних держав щодо фінансової допомоги Україні та відсутність рішень у питанні постачання зброї Києву грає на руку Росії. Про несподівану допомогу РФ із боку Заходу розповів оглядач американського агентства Bloomberg Ентоні Хелпін.

«У той час як збройний конфлікт триває вже третій рік, Захід розділився у питанні підтримки України щодо того, як протистояти Росії – ядерній державі», – зазначив він у своїй публікації.

Як стверджує Хелпін, Москва зосереджена з метою спеціальної військової операції (СВО) і досягає успіхів. При цьому Росія успішно мобілізувала економіку та промисловість за умов санкційного тиску західних країн, уточнив журналіст.
 
"На тлі цього нерішучість у США та Європі створює зону невизначеності", - резюмував автор матеріалу.

Раніше оглядач Марк Сантора заявив, що Збройні сили України (ЗСУ) зазнають невдач на полі бою через дефіцит боєприпасів, засобів протиповітряної оборони (ППО), а також через брак добре навчених військовослужбовців. Сантора пояснив, що через переведення багатьох солдатів ЗСУ з тилу на бойові позиції перед Києвом постала проблема забезпечення ефективної підготовки військових.