Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 – огляд кавомашини

KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 – огляд кавомашини

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 – огляд кавомашиниЗ думкою про кавоманів ми протестували новинку - кавоварку KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4, яка виробляє каву з надзвичайно насиченим ароматом, насиченим смаком і густою пінкою. Сам пристрій простий у використанні і має те, що вкрай важливо для багатьох при виборі кавомашини: компактні розміри. В Україні придбати кавомашини KRUPS можна за посиланням- https://www.krups.ua/showcase/avtomatichni-kavomashini.html.


KRUPS — відомий і шанований бренд кавових машин, який пропонує широкий вибір моделей, адаптованих до різноманітних потреб і вподобань споживачів. Понад 170 років ця компанія виробляє високоякісне кухонне обладнання, поєднуючи традиції з інноваціями та увагою до деталей. Наша редакція раніше протестувала інші кавомашини цього бренду, в тому числі модель KRUPS Intuition Preference +. Воно й досі вірно служить нам у редакції. Кавомашини KRUPS відрізняються не тільки елегантним дизайном, але й розширеними функціями (детальніше нижче), які забезпечують чудовий смак і аромат напою.


Те ж саме у випадку з моделлю KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4, яку ми ретельно перевірили, яка не тільки подає смачну каву, але й забезпечує легкість у використанні та чищенні. Багато років користуючись іншими моделями KRUPS, ми з упевненістю можемо додати до їх опису ще дві особливості цих кавоварок: надійність і тривалий термін служби обладнання. KRUPS гарантує, що запасні частини будуть доступні навіть через 15 років після покупки пристрою. Тестована нами кавоварка, безумовно, є моделлю для справжніх кавоманів, які цінують якість, вишуканий дизайн і комфорт у щоденному використанні.

 

KRUPS Wilmotte EA89W4 - компактний розмір і елегантний дизайн

Кавоварка KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 – це абсолютно сучасна та елегантна техніка (тестована модель мала унікальну чорно-синю кольорову гаму). Тестована модель була розроблена самим Жаном-Мішелем Вільмоттом, відомим і шанованим французькимінженером та розробником, який надав кавомашині мінімалістичну та гармонійну форму, яка пасує до будь-якого інтер’єру кухні. Жодна фотографія не зможе передати збалансованість ліній і обсягу, поєднання тонких відтінків із благородними матеріалами. Циліндрична регульована насадка з хромованими елементами неодмінно приверне увагу. Виглядає ефектно і стильно, а хочеться, щоб кухонне обладнання радувало око.


Елегантне доповнення стилю кавомашини

Важливо те, що ця кавоварка досить компактна, не займає багато місця (24 х 36 х 27 см) і важить всього 5 кг, що також робить її ідеальною для невеликої кухні. Це важливо, тим більше, що більшість автоматичних кавомашин мають набагато більші габарити.


Пристрій має чіткий, простий світлодіодний дисплей, який чітко показує всі необхідні інструкції (доступні польською мовою) та опції, а також сенсорну панель із підсвічуванням, яка полегшує керування та персоналізацію напоїв.

 

Резюме

Підводячи підсумок естетичного рівня: кавоварка KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 — це пристрій, який поєднує в собі високу якість виготовлення, зручність, функціональність і елегантний, але стриманий дизайн. Чудово підійде до різних стилів і типів інтер'єрів.


 

KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 має багато розширених функцій, які полегшують приготування та персоналізацію вашої улюбленої кави. Ось найважливіші:

 

  • Автоматичне спінювання молока за допомогою насадки One-Touch Cappuccino, що дозволяє отримати ідеальну піну для капучіно, латте макіато або флет-уайт.
  • 12 видів напоїв, з них 8 кавових програм, серед яких: еспресо, довга кава, допіо, американо, латте макіато, біла кава.
  • Функція заварювання води для чаю і самого спінювання молока.
  • Регулювання міцності кави відповідно до ваших уподобань - доступно три налаштування, ви можете приготувати слабку, звичайну або міцну.
  • Можливість додавання власних налаштувань в обране, що дозволяє швидко приготувати напій без вибору додаткових параметрів.
  • Регулювання ступеня помелу кавових зерен (5 рівнів).
  • Можливість приготування двох кав (включаючи молоко) одночасно.
  • Функція регулювання температури кави (3 рівня).
  • Можливість автоматичного очищення машини за допомогою планшета та автоматичного видалення накипу машини, що запускається машиною лише приблизно раз на квартал.
  • Регульована висота насадки (підходить як для низьких чашок, так і для високих келихів висотою до 14 см).
  • Інтуїтивно зрозуміла сенсорна панель зі світлодіодним дисплеємry показує всі доступні варіанти та параметри кави.
  • Автоматичний цикл подвійного помелу для великої кави (220 мл), що забезпечує кращий аромат і смак.
  • Автоматична промивка молочної насадки після кожного приготування молочної кави.
  • Знімний 2,5-літровий резервуар для води та великий контейнер для зерен на 250 грам.

 

З точки зору користувача та повсякденного використання, кавова машина KRUPS Evidence Wilmotte EA89W4 є універсальним пристроєм, який орієнтований насамперед на комфорт і простоту використання. Еспресо-машина має чітку велику панель, яка дозволяє легко вибрати тип кави, що приготується, і персоналізувати її - ідеальне рішення для мене, особливо в ранковій поспіху перед виходом з дому.