Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У російських школах дітей ставлять навколішки і вибудовують у формі п'ятикутної зірки на заходах на згадку про «геноцид радянського народу»

У російських школах дітей ставлять навколішки і вибудовують у формі п'ятикутної зірки на заходах на згадку про «геноцид радянського народу»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У російських школах дітей ставлять навколішки і вибудовують у формі п'ятикутної зірки на заходах на згадку про «геноцид радянського народу» Школи в Росії почали проводити заходи в рамках Дня єдиних дій на згадку про геноцид радянського народу нацистами та їх посібниками у роки Великої Вітчизняної війни, який з'явився в Росії у 2021 році.

Як пише видання «Агентство», у деяких випадках у рамках занять, присвячених цій пам'ятній даті, дітей на вулицях або в будинках шкіл будували у формі п'ятикутної зірки, деяких — прямо на коліна.

Видання знайшло понад 300 відповідних фотографій у групах шкіл у ВКонтакті. На коліна поставили дітей із «десятка шкіл», у тому числі у Мордовії, Чувашії, Башкортостані, Омській та Ростовській областях, а також у анексованому Криму. Як пише «Агентство», в одній із шкіл Іркутської області навколішки поставили навіть першокласницю.

Видання зазначає, що ці заняття до Дня єдиних дій є частиною заходів, які організували провладні «Агентство соціальних технологій та комунікацій» та «Пошуковий рух Росії» в рамках проекту «Без терміну давності».