Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський: українці втомилися від воєнного конфлікту, але віру у ЗСУ не втратили

Зеленський: українці втомилися від воєнного конфлікту, але віру у ЗСУ не втратили

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Зеленський: українці втомилися від воєнного конфлікту, але віру у ЗСУ не втратилиВолодимир Зеленський в інтерв'ю бразильським журналістам заявив, що українці втомились від воєнного конфлікту. Інтерв'ю опубліковано на офіційному сайті президента України.

Зеленський під час спілкування з журналістами визнав, що Україна втомилася від воєнного конфлікту, але при цьому віра людей у ЗСУ не зникла.
 
«На це можна по-різному дивитись. І навіть коли ви ходите на роботу, яку любите, ви все одно увечері повертаєтеся додому втомленими. Але це не означає, що з ранку ви не підете на свою роботу, яка вам така потрібна. Також із захистом України», — сказав Зеленський.

Президент України визнав, що Росія має в конфлікті велику перевагу в озброєнні. Він додав, що наполягатиме на нарощуванні постачання озброєння Україні з боку Заходу.

Раніше Зеленський заявив, що ЗСУ необхідно загалом 25 батарей, на кожній з яких має бути шість-вісім пускових установок. Ірландський журналіст Чей Боуз оцінив сумарні потреби України у 25 відсотків усіх наявних на даний момент у світі ЗРК Patriot.