Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Австралії чоловік прикинувся хворим на рак, щоб змінювати партнерці

В Австралії чоловік прикинувся хворим на рак, щоб змінювати партнерці

Категорія: Світ, Курйози
В Австралії чоловік прикинувся хворим на рак, щоб змінювати партнерціМодель OnlyFans з Австралії пережила зраду і розповіла, як бойфренду вдавалося обманювати її довгий час. Про це повідомляє Daily Star.

Дівчина на ім'я Хейлі заявила, що партнер прикинувся хворим на рак, щоб змінювати їй. Чоловік скаржився на погане самопочуття, проте замість того, щоб залишатися вдома, їхав на зустріч із коханкою. За словами Хейлі, бойфренд навіть поголився налисо, щоб його брехня виглядала переконливішою.

Дівчина викрила партнера у зраді після випадкового застереження. Чоловік заявив, що хворий на рак шкіри, тоді як раніше стверджував, що у нього діагностовано рак кісток. Хейлі відразу запідозрила недобре. Вона запитала у бойфренда, де він був, коли він вкотре відмовився проводити з нею час.
 
Чоловік наполягав, що був із приятелями, і навіть запропонував Хейлі перевірити його телефон. Але коли модель погодилася, той попросив не дивитися фотографії та не відкривати непрочитані повідомлення.

Хейлі не послухалася партнера. У його телефоні вона виявила фотографії незнайомої дівчини, а також повідомлення із освідченням у коханні. Хейлі відразу зв'язалася з незнайомкою. Виявилося, що вона була ще однією коханою бойфрендою.
 
«Вона поняття не мала про рак. Вони були разом довше, і вона фактично була головною дівчиною — тією, яка познайомилася з його сім'єю і таке інше», — розповідає Хейлі. Відразу після цього модель розлучилася із партнером.

Раніше повідомлялося, що користувач соціальної мережі вирішила помститися бойфренду за зраду і виселила його з дому. Для здійснення плану помсти вона звернулася по допомогу до батька.