Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Die Welt: німецькі округи закликали зупинити потік українських біженців

Die Welt: німецькі округи закликали зупинити потік українських біженців

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Die Welt: німецькі округи закликали зупинити потік українських біженцівНімецькі округи вимагали припинити потік українських біженців, заявив президент Німецької асоціації округів (DLT) Райнхард Загер. Його слова передає Die Welt.

«Деякі райони та муніципалітети охоплені легальною та нелегальною міграцією. Інтеграція цих людей більше неможлива. Проблеми лише збільшуються. За всієї важливості солідарності з Україною ми запитуємо, чи потрібно приїжджати до нас такої кількості людей», — сказав Загер.

Натомість він запропонував «житло на безпечному заході України».
 
"Можливо, Польща також була б готова прийняти більше українських біженців, якби була підтримка з боку ЄС", - додав президент Німецької асоціації округів.

Станом на березень у Федеральному відомстві у справах міграції Німеччини близько 1,65 мільйона українських біженців. Такі дані опублікувало видання Spiegel. Рік тому їх було 1,4 мільйони.

У лютому видання Bild писало, що у Німеччині лише 25,2 відсотка біженців з України влаштувалися на роботу, незважаючи на збільшення кількості робочих місць. У країні українським біженцям виплачують допомогу на суму 563 євро, ще до 471 євро виплачується на дитину. Також уряд покриває житлові та додаткові витрати.