Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Гамбург передав Києву автобуси та карети швидкої допомоги

Гамбург передав Києву автобуси та карети швидкої допомоги

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Гамбург передав Києву автобуси та карети швидкої допомогиВлада Гамбурга передала Києву три міські автобуси і три карети швидкої допомоги, повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

Мер Гамбурга Петер Ченчер у понеділок прибув до Києва на запрошення Кличка.

«Сьогодні Київ отримав від Гамбурга нову партію допомоги — три міські пасажирські автобуси Mercedes — із низькою статтю та сучасним салоном, системою кондиціювання. Найближчим часом вони вийдуть на столичні маршрути. Також ми отримали три сучасні карети швидкої допомоги Mercedes», — написав Кличко у телеграмі.

За його словами, з початку війни Гамбург надав Києву шість сучасних пасажирських автобусів та дев'ять «швидких». Найближчим часом мають прибути нові міські автобуси.

«Ми дуже вдячні, що в цей драматичний для України час наші друзі та партнери підтримують нас та допомагають, — додав Кличко. — З початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну Гамбург дав притулок 45 тисячам українців, які рятувалися від війни. Також за цей час місто надало Києву велику кількість гуманітарної допомоги, медичних засобів».