Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Батька і сина, які служили у ЗСУ, підозрюють у вбивстві поліцейського

Батька і сина, які служили у ЗСУ, підозрюють у вбивстві поліцейського

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Кримінал
Батька і сина, які служили у ЗСУ, підозрюють у вбивстві поліцейськогоДвох військовослужбовців, затриманих напередодні за підозрою у вбивстві поліцейського на Вінниччині, також підозрюють у дезертирстві, повідомляє у понеділок офіс генпрокурора України у телеграмі.

Військовослужбовців, сказано в прес-релізі, підозрюють у зазіханні на життя співробітника правоохоронного органу та незаконному поводженні зі зброєю, а також у дезертирстві зі зброєю за попередньою змовою, вчиненою в умовах воєнного стану.

За даними слідства, вночі 20 квітня на Вінниччині співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль, у якому було двоє чоловіків. Підозрювані відкрили вогонь та вбили 20-річного поліцейського. Ще одного співробітника поліції було поранено, пише «Українська правда».

Нападники – військові, це батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області, заявив напередодні голова Національної поліції України Іван Вигівський.

У неділю їх затримали на Одещині.

За даними українських військових, рік тому підозрювані перебували у складі 28-ї окремої механізованої бригади, а зараз проходять службу в іншій військовій частині. Сухопутні війська ЗСУ підтвердили, що на відео з місця нападу на поліцейських були військові однієї з бригад, зазначає «Українська правда».