Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Особливості гриль-сковорід від WMF

Особливості гриль-сковорід від WMF

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Особливості гриль-сковорід від WMFГриль-сковорідки від WMF — не просто кухонний посуд, а справжня майстерня для кулінарних шедеврів. З такими гриль сковородами WMF ваші кулінарні можливості необмежені. Ви можете приготувати шашлики, стейки, різні види риби та морепродуктів, овочі, паніні або домашню шаурму, омлети та багато іншого. Ваша кухня стане справжнім рестораном, а ви — вишуканим шеф-кухарем.

 

Однією з найбільш очевидних особливостей гриль-сковорід від WMF є їх здатність створювати у ваших стравах ефект гриля прямо на вашій кухні. Завдяки спеціальним "ребрам”, страви набувають привабливого вигляду з характерними полосками та залишаються соковитими, що додає вашим стравам апетитного вигляду та особливого смаку.

Гриль сковорода WMF дозволяє готувати з мінімальною кількістю олії або, навіть, без неї завдяки антипригарним покриттям PermaDur Premium та Durit Protect Plus. Таке готування улюблених страв зберігає всі корисні властивості і смак продуктів.


Матеріали виготовлення та технології в гриль сковородах WMF

 

Німецький бренд преміум класу WMF, відомий своєю високою якістю та інноваційним підходом до виробництва кухонного обладнання:


  1. Сковорідки гриль цього бренду виготовлені з високоякісного литого алюмінію або запатентованого сплаву нержавіючої сталі 18/10 Cromargan. Цей матеріал відрізняється винятковою термостійкістю, здатністю витримувати температуру до 400 °C, що робить його ідеальним для будь-яких видів приготування їжі. Сплав не містить шкідливого ПФОКу (перфтороктанової кислоту), кадмію або свинцю, що робить такі сковорідки абсол.тно безпечним для здоров'я.
  2. Запатентована конструкція дна TransTherm — забезпечує рівномірний розподіл тепла по всій поверхні сковорідки, що дозволяє енергоефективно приготувати їжу, не витрачаючи час на очікування, коли дно сковорідки прогріється.
  3. Антипригарні покриття PermaDur® Premium та Durit Protect Plus — відрізняються високою міцністю, зносостійкістю і прекрасними антипригарними властивостями, що роблять процес готування ще більш приємним та легким.

 

Переваги придбання в офіційному інтернет-магазині WMF.ua

 

WMF.ua — є єдиним представником преміального німецького бренду WMF в Україні.

 

На сайті ви знайдете актуальний модельний ряд товарів бренду, зможете ознайомитись з фото та докладними характеристиками, порівняти моделі та прочитати відгуки реальних покупців.

 

Придбання товарів через офіційний інтернет-магазин гарантує оригінальність товару, офіційну гарантію від виробника, зручну оплату та швидку доставку по Україні "Новою Поштою".

 

Також ви можете отримати як онлайн, так і по телефону кваліфіковану консультацію щодо вибору товару.