Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » "Жирона" гратиме в єврокубках! Щоправда, клубу доведеться суттєво оновити інфраструктуру 

"Жирона" гратиме в єврокубках! Щоправда, клубу доведеться суттєво оновити інфраструктуру 

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт

"Жирона" гратиме в єврокубках! Щоправда, клубу доведеться суттєво оновити інфраструктуру  Каталонська "Жирона", обличчя якої багато в чому визначають українські легіонери Артем Довбик і Віктор Циганков, напередодні обіграла "Кадіс" із рахунком 4:1, і вперше у своїй історії пробилася в єврокубки. Не секрет, що букмекерські контори України зі зрозумілих причин пропонують на поєдинки цієї команди максимально широкий розпис. Але при цьому інфраструктура "Жирони", провінційної іспанської команди, поки явно не відповідає міжнародному рівню.

 

Незважаючи на амбітні цілі, база клубу виглядає як скромна ДЮСШ, розташована посеред штучного поля. Гравці переодягаються в наметах і вагончиках, що не відповідає сучасним стандартам міжнародного футболу. На початку року клуб оголосив про плани побудувати нову базу вартістю 24 мільйони євро, куди перша команда планує переїхати наприкінці 2024 року. Однак ці додаткові витрати можуть ще більше погіршити фінансове становище клубу.


Незважаючи на ці труднощі, "Жирона" залишається амбітним клубом із величезним потенціалом. Команда вже довела свою здатність досягати успіху, але для досягнення нових висот їй необхідно подолати фінансові обмеження і поліпшити інфраструктуру.

 

Якщо "Жироні" вдасться вирішити ці проблеми, вона зможе стати гідним претендентом на високі місця в Ла Лізі та навіть на європейські турніри. Однак без значних інвестицій і поліпшення інфраструктури клуб може зіткнутися з труднощами на шляху до подальшого зростання.