Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Politico: наступний пакет допомоги США Україні буде значно більшим за звичайний

Politico: наступний пакет допомоги США Україні буде значно більшим за звичайний

Категорія: Головне, Політика
Politico: наступний пакет допомоги США Україні буде значно більшим за звичайний Видання Politico повідомляє з посиланням на свої джерела в американській адміністрації, що наступний пакет військової допомоги США для України буде значно більшим за звичайний і його спрямують одразу після того, як Сенат остаточно затвердить закон про сприяння Києву, нещодавно прийнятий Палатою представників.

За даними неназваних американських чиновників, у новий пакет увійде бронетехніка, а також засоби для протиповітряної оборони та артилерія.

Зокрема, співрозмовники Politico кажуть, що США поставлять Україні нову партію бронетранспортерів Bradley, джипи Humvee та бронетранспортери M113.

За словами одного із джерел видання, адміністрація президента Джо Байдена готує «масштабний пакет, який допоможе задовольнити потреби України на полі бою». Цей чиновник додав, що він також включатиме артилерію та засоби ППО.

Очікується, що у вівторок Сенат США остаточно затвердить закон про допомогу Україні, який передбачає виділення Києву допомоги на загальну суму близько 61 млрд. доларів.

Після цього закон має підписати Байден — і він набуде чинності.