Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЗМІ: Джефф Безос міг купити будинок радіоведучого Говарда Стерна за $300 млн

ЗМІ: Джефф Безос міг купити будинок радіоведучого Говарда Стерна за $300 млн

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
ЗМІ: Джефф Безос міг купити будинок радіоведучого Говарда Стерна за $300 млн Джефф Безос міг придбати будинок найпопулярнішого радіоведучого Америки Говарда Стерна. Про чергове поповнення інвестиційного портфеля засновника Amazon пише Page Six.

За чутками, угода коштувала 300 мільйонів доларів. Це вже треті володіння медіамагнату на острові Індіан Крік у Флориді, який відомий як бункер для мільярдерів. Як повідомляється, Стерн володів садибою з 2013 року. Ділянка скандального радіо-діджея займає 0,8 га.

На думку інсайдерів, це остання покупка Безоса у межах Палм-Біч. Хазяїном інших двох маєтків у «бункері для мільярдерів» він став 2023 року. Серед його сусідів — інвестор-активіст Карл Ікан, гравець в американський футбол Том Бреді та співак Хуліо Іглесіас, а також власник газети New York Observer Джаред Кушнер та донька екс-президента США Іванка Трамп. Загалом на острові налічується близько 40 резиденцій.

Крім особняків на острові Індіан-Крік, бізнесмен володіє нерухомістю у Вашингтоні, Беверлі-Хіллз, Сіетлі та на гавайському острові Мауї. Крім того, Безосу належить одна з найдорожчих суперяхт у світі - Koru. Її будівництво коштувало приблизно півмільярда доларів. За даними Bloomberg Billionaires Index, статки Безоса становлять близько 156 мільярдів доларів.