Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Шмигаль закликав США до продовження допомоги Києву

Шмигаль закликав США до продовження допомоги Києву

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Шмигаль закликав США до продовження допомоги КиєвуКиїв розраховує на нову допомогу з боку США. До цього закликав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

Політик зазначив, що минулого тижня зустрічався з американськими сенаторами, зокрема з лідером більшості в Сенаті США демократом Чаком Шумером. Представники американського уряду запевнили Шмигаля, що підтримка з боку Вашингтона продовжуватиметься.

"Дякую за дотримання слова і розраховуємо на продовження потужної підтримки з боку США для миру та безпеки в Європі", - написав Шмигаль.

Раніше стало відомо, що Сенат за підсумками голосування ухвалив законопроект щодо зовнішньої допомоги союзникам Вашингтона, включаючи Україну, Ізраїль та Тайвань. Таким чином обидві палати Конгресу схвалили проект. Тепер він надійде на підпис до президента США Джо Байдена.

Раніше північнокорейський політик порівняв американський законопроект про додаткову військову допомогу Україні з психотропною речовиною, що тимчасово полегшує страх Володимира Зеленського.