Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порномодель, що переспала зі 122 студентами, вирішила повторити рекорд

Порномодель, що переспала зі 122 студентами, вирішила повторити рекорд

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Порномодель, що переспала зі 122 студентами, вирішила повторити рекордПорномодель із Австралії, яка переспала з сотнею студентів у Мексиці за три тижні, вирішила повторити рекорд в іншій країні. Про це повідомляє Daily Star.

24-річна секс-працівниця Бонні Блю зайнялася сексом на камеру зі 122 студентами під час весняних канікул. За її словами, охочих переспати з нею було так багато, що біля її номера регулярно збиралися юрби студентів.

Тепер порномодель поставила перед собою нову мету. Вона вирішила вирушити до Великобританії та зняти якнайбільше роликів еротичного характеру з місцевими чоловіками. Вона прилетить до країни 1 травня та почне мандрувати містами.
 
Про свої пересування Блю повідомлятиме в соціальних мережах, тому кожен, хто захоче зайнятися з нею сексом, зможе призначити їй зустріч або приїхати до закладу, де вона перебуватиме.

Секс-працівниця зазначила, що дасть шанс зняти спільний контент не тільки щасливчикам, які стежать за нею в мережі. Вона також планує відвідувати будівельні майданчики та пропонувати робітникам зайнятися з нею сексом.
 
«Я буду приходити і говорити: "Гей, дивись, я порнозірка. Я дуже хочу зняти з тобою контент. Чи не хочеш ти запросити мене до своєї кімнати для персоналу і трохи розважитися?"», - стверджує Блю.

За час перебування у Великій Британії порномодель відвідає Лондон, своє рідне місто Ноттінгем та місто Манчестер. Вона планує залишатися в країні щонайменше до 14 травня, дня її народження. «Це буде суміш побачень на одну ніч, зйомок на робочих місцях та у моєму готельному номері», — розповідає вона.