Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » AP: Байден використовує TikTok для виборів, незважаючи на закон про його заборону

AP: Байден використовує TikTok для виборів, незважаючи на закон про його заборону

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
AP: Байден використовує TikTok для виборів, незважаючи на закон про його заборонуПрезидент США Джо Байден підписав законопроект про заборону соціальної мережі TikTok у країні та, незважаючи на це, продовжив використовувати її у своїй передвиборчій кампанії. Про це повідомляє Associated Press.

Як зазначає видання, американський лідер щосили намагався зберегти колишню підтримку з боку молодших виборців, але тепер стикається з критикою з приводу своєї агітаційної кампанії для президентських виборів у китайській соцмережі після підписання закону.

«Адміністрація Байдена, яка підтримує заборону TikTok і водночас використовує TikTok з метою своєї передвиборчої кампанії, вирізняється явним лицемірством. Я думаю, це показує, що він та його люди знають силу та необхідність TikTok», — заявив популярний блогер Каліл Грін, відомий у TikTok як «Історик покоління Z».

У свою чергу передвиборний штаб Байдена спростував той факт, що політика Білого дому суперечить їхнім кампаніям.
 
"Було б безглуздо списувати з рахунків будь-яке місце, де люди отримують інформацію про президента", - зазначив заступник керівника кампанії з переобрання Байдена Роб Флаерті.

Проте Білий дім не має офіційного облікового запису в TikTok, оскільки Байден заборонив цей додаток на більшості урядових установ у грудні 2022 року. Але передвиборний штаб Байдена приєднався до соцмережі в ніч перед Суперкубком 2024 року, оскільки президент не дав традиційного телеінтерв'ю в ігровий день, а натомість поширив політичні послання за допомогою китайської платформи.