Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порномодель-карлик із двома вагінами розповіла про їх використання

Порномодель-карлик із двома вагінами розповіла про їх використання

Категорія: Світ, Курйози
Порномодель-карлик із двома вагінами розповіла про їх використання Американська порномодель на зріст 120 сантиметрів, яка народилася з двома вагінами, розповіла, як використовує особливості свого організму. Про це пише Daily Star.

Мег Бенкс з'явилася на світ з карликовістю і подвоєнням матки, через що у неї розвинулися дві піхви, розташовані поруч один з одним. Дівчина уславилася в TikTok після того, як випадково виклала відео, записане з подругою.
 
У американки відразу ж з'явилося безліч шанувальників, які питали, чи має сторінку на OnlyFans. Восени 2023 року вона створила обліковий запис і майже відразу увійшла до списку найпопулярніших моделей платформи.

Бенкс розповіла, що знімає досить консервативні відео та займалася сексом лише з 15 партнерами. Крім того, вона має особливе правило щодо використання своїх вагін. Для зйомок відео Бенкс користується тільки лівою піхвою, а права залишається незайманою, оскільки вона зберігає її для майбутнього чоловіка.

У минулому американка працювала барменшою. Вона зізналася, що завжди хотіла спробувати себе в порно і випадково викладене в TikTok відео допомогло їй зважитися на цей крок.