Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Краснодарському краї під час атаки безпілотниками пошкоджено Слов'янський НПЗ

У Краснодарському краї під час атаки безпілотниками пошкоджено Слов'янський НПЗ

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У Краснодарському краї під час атаки безпілотниками пошкоджено Слов'янський НПЗГубернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв заявив про атаку безпілотниками на регіон, знищено понад 10 БПЛА. МНС повідомили про пошкодження на нафтопереробному заводі.

«Сьогодні вночі київський режим зробив спробу масштабної терористичної атаки на об'єкти у Краснодарському краї за допомогою безпілотних літальних апаратів. Вдячний нашим збройним силам за відображення атаки та знищення БПЛА», - написав пан Кондратьєв у Telegram.

Безпілотники були пригнічені у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах. За даними губернатора, ніхто не постраждав, серйозних ушкоджень немає. Оперативні служби гасять пожежі після падіння БПЛА.

Роман Синяговський повідомив, що всього було дев'ять атак лише у Слов'янському районі. Цілями стали резервуарний парк та ректифікаційна колона (використовується на НПЗ).
 
«Завдяки побудованій системі захисту резервуарний парк не постраждав. Пошкоджено ректифікаційну колону. Загоряння спільними зусиллями відповідальних служб ліквідовано», - написав Синяговський у Telegram.
 
За його словами, ніхто не постраждав.