Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порномодель зібралася зробити Великобританію знову великою

Порномодель зібралася зробити Великобританію знову великою

Категорія: Світ, Курйози
Порномодель зібралася зробити Великобританію знову великою 24-річна порномодель із Великобританії заявила, що збирається направити свій досвід та зароблені на відокремленому контенті гроші на благо країни. Про це вона повідомила в інтерв'ю Daily Star.

Дані Латін з Лондона стверджує, що заробляє понад 12 тисяч фунтів стерлінгів (близько 1,4 мільйона рублів) на місяць на продаж у мережі своїх фотографій та роликів для дорослих. Дівчина заявила, що багато працює над розвитком кар'єри та сплачує великі податки. Вона пройшла курси бухобліку, вивчила алгоритми соціальних мереж і, за її словами, вміє залучати нових передплатників та утримувати їх.

Британка вважає, що несерйозне ставлення суспільства до працівників порноіндустрії змусить багатьох залишити цю професію і домагатися допомоги від держави. «Я знаю людей, які пропрацювали в галузі стільки ж, але вони не мають моїх знань. Багато хто кидає це заняття і залишається безробітним», — нарікала порнозірка.

Латин впевнена, що незабаром у Великій Британії почнеться серйозне зростання безробіття серед колишніх працівників секс-індустрії, а цього не можна допускати.
 
«То чого ж вони (влада) хочуть? Щоб ми платили податки, або щоб отримували допомогу?» — запитала британка.

Вона має намір створити профспілку для колег, які не такі успішні. Латин хоче домогтися, щоб порноактори більше заробляли та сплачували податки. Це, на її думку, зміцнить економіку Великобританії і допоможе країні повернути велич. Крім того, Латін має намір вкладати зароблені гроші у нерухомість та «інвестувати в країну».

Раніше колишня модель OnlyFans із США, яка заробляла по 20 тисяч доларів на місяць, розповіла чому кинула порно. Жінка зізналася, що у неї розвинулася тяжка депресія за три роки роботи в індустрії для дорослих.