Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Шойгу закликав наростити постачання до армії для підтримки темпів наступу

Шойгу закликав наростити постачання до армії для підтримки темпів наступу

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Шойгу закликав наростити постачання до армії для підтримки темпів наступуГолова Міноборони Сергій Шойгу провів нараду у штабі Об'єднаного угруповання військ, де заслухав доповіді щодо обстановки у зоні так званої військової операції. Шойгу закликав нарощувати постачання зброї та засобів ураження, а також скоротити терміни ремонту двигунів, агрегатів та вузлів військової техніки, - пишуть Запорізькі Вісті.

«Для підтримки необхідних темпів наступу та забезпечення нарощування бойового складу угруповань військ для подальших дій необхідно підвищувати обсяги і якість озброєння і військової техніки, що поставляються до військ, насамперед засобів поразки»,— сказав глава російського оборонного відомства.

За його словами, було укладено держконтракти з низкою промислових підприємств «з урахуванням їхнього повного завантаження та максимального скорочення термінів виготовлення зразків озброєння та військової техніки». Сергій Шойгу доручив наростити оборотні фонди запчастин та комплектуючих для оперативного ремонту техніки та озброєнь. Міністр також звернув увагу на підвищення ефективності роботи ремонтно-відновлювальних підрозділів збройних сил у районах бойових дій та тиловій зоні.