Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Великій Британії пара зайнялася сексом на викинутому у центрі міста дивані

У Великій Британії пара зайнялася сексом на викинутому у центрі міста дивані

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
У Великій Британії пара зайнялася сексом на викинутому у центрі міста диваніУ Великій Британії пара зайнялася сексом посеред лондонської вулиці на очах у перехожих. Про це повідомляє Deadline.

Коханців помітив відомий влогер, відомий як Каллум За Кордоном. Він прогулювався лондонським районом Камден-Таун вдень, коли наткнувся на викинутий на вулиці Камден-Роуд диван. Саме на ньому він виявив пару, яка надавалась пристрасті, не звертаючи уваги перехожих.

Влогер зняв незвичайну сцену на відео. У ролику видно оголені сідниці чоловіка і порожню пляшку з-під вина, що стоїть поруч. Свої особи коханці сховали. Проходячи повз, чоловік засміявся від подиву. «Що таке Великобританія, друже? Такого не побачиш в Ісламабаді... Господи боже! - підписав він ролик.

Відео набрало 1600 лайків та більше 55 коментарів. Більшість користувачів шокувало побачене. Однак жителі Лондона зазначили, що подібні речі не рідкість у Камден-Тауні. У цьому районі багато клубів та барів, він вважається центром тяжіння для панків та рокерів.