Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Запорожье останавливает "Металлист"

Запорожье останавливает "Металлист"

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт

Запорожье останавливает "Металлист" "Металлист" - "Металлург" (З) 1:1 

 

Харьков. ОСК "Металлист". 27 540 зрителей

 

Главный арбитр: Юрий Можаровский (Львов)

 

Ассистенты: Александр Корнийко (Миргород), Алексей Андреев (Донецк)

 

"Металлист" - "Металлург" (З) 1:1

 

Голы: Кристальдо 83 - Цуриков 13

 

"Металлист": Горяинов, Вильягра, Торсильери, Эдмар, Хавьер, Соса, Барвинко (Ребенок 81), Пшеничных, Кристальдо, Марлос (Бланко 65), Тайсон (Гомес де Секейра 46)

 

"Металлург": Шевченко, Соболь, Тейку (Рудыка 46), До Кармо Лопеш , Матяж (Задоя 58), Белик, Жуниор, Ашраф, Цуриков, Писоцкий, Опанасенко (Скороходов 73)

 

Предупреждения: Торсильери 69, Бланко 84, Вильягра 90+2 - До Кармо Лопеш 75, Соболь 80, Белик 90+2

Послематчевая пресс-конференция

 

Сергей Ковалец, главный тренер «Металлурга» (Запорожье):

- Якщо говорити по сьогодняшній грі, нашій команді сьогодні було везіння. Дуже добре, що вийшов такий матч. Я сказав вболівальникам нашої команди, що кожне очко буде дуже важким. Я вдячний Мирону Маркевичу за те, що побажав нам удачі після такої прикрої для нього нічиї, тому що було дуже багато моментів біля наших воріт. Але це футбол, є результат 1:1. Вважаю, що в Харкові команда рухається вперед і буде здобувати хороші результати, які всі хочуть бачити. Якщо говорити про нашу команду, йде становлення, але дуже важливо, що, як і Харкові, в нас є вболівальники. Я казав гравцям, що сьогодні рахунок міг бути 5:1, 7:2, або ж ми могли виграти 3:0, але вболівальники вибачать все, крім байдужості. В Харкові вміють вболівати й підтримка була на протязі всього матчу.

 

- В воротах появился Шевченко. Почему именно он?

 

- В нас взагалі багато молодих гравців: якщо ви помітили сьогодні було десь сім чоловік 90-й, 91-й, 95-й рік народження. Шевченко також молодий гравець. Звичайно, після поразки 0:4 треба було психологічно Віталіка Руденка підтримати. Я його попросив підтримати молодого голкіпера, який мав би стояти сьогодні в воротах. Я вже казав у своєму інтерв'ю, що я дам всім шанс. Всі кажуть, що треба підсилюватись, але мені треба подивитися тих гравців, які є в нашій команді.

 

Мирон Маркевич, главный тренер «Металлиста»:

 

- Тут, в принципі, нема чого коментувати. Треба забивати голи, от і все. Якщо говорити про гру, моментів маса — ви це бачили — але якщо з двох метрів не забивати, то важко розраховувати на щось. Ну й пропустили поки спали. Думали, що на одній нозі обіграють — ось і мають результат.

 

- На Ваш погляд, який КПД Хав'єра й Тайсона сьогодні?

- Я тому Тайсона й поміняв. Хав'єр — це далеко не найкраща його гра. Я бачу це. Вони зіграли не в свою силу, м'яко кажучі.

 
 
По материалам UA-football