Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Анатолій Сердюк презентував нові диски

Анатолій Сердюк презентував нові диски

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Анатолій Сердюк презентував нові дискиВідомий композитор-пісняр Анатолій Сердюк відзначив 25-ліття своєї артистичної діяльності і презентував нові диски.

 
Анатолій Сердюк презентував нові дискиАртист розповів про творчі плани на ювілейний рік, показав на телеекрані уривки з нового відеодиска та на прохання присутніх заспівав пісню «Хортиця».

Ювіляра вітали голова правління телерадіокомпанії «Алекс» Анатолій Півненко, голова міської організації композиторів композитор і викладач музичного училища Анатолій Жульєв, провідний спеціаліст обласного департаменту культури, туризму, національностей і релігій Людмила Абеляшева, а також колеги-журналісти.

У ювілейному році Анатолій Сердюк планує провести авторський концерт, виставку, зйомку й показ телефільму, перевидання аудіодисків, ретроспективний випуск п’яти відеодисків з концертами дев’яностих років.
 
У концерті крім Анатолія Сердюка – заслуженого артиста естрадного мистецтва України, заслуженого працівника культури України, члена Національної спілки журналістів України візьмуть участь запорізькі та українські артисти, які співають його пісні. За словами Анатолія, майже в кожному населеному пункті запорізького краю є виконавці його пісень, у чому він пересвідчився, виступаючи нещодавно у містах Приморськ, Веселе, Пологи, Гуляйполе.
 
Митець розшукує таких виконавців і звертається до них із проханням заявити про себе на електронну пошту art@serduk.com.ua для попереднього прослуховування й подальшого запрошення до участі в авторському концерті.

Проведення концерту, видання дисків і буклету потребують великих фінансових витрат, тому митець звертається до всіх небайдужих до української пісні людей за підтримкою. Спонсорам і меценатам можна контактувати з артистом на його сайті www.serduk.com.ua, через його електронну пошту art@serduk.com.ua або через обласну організацію спілки журналістів.

У кінці квітня вийде перевиданий альбом «Этих дней нам позабыть нельзя» («Песни военных лет»), на якому Сердюк виступає виконавцем відомих улюблених пісень, таких як «Тёмная ночь», «Землянка», «Огонёк», «В лесу прифронтовом», «Синий платочек», «Смуглянка» та інших. На вересневій виставці у фотоклубі шанувальники побачать не лише фото, а й численний творчий доробок артиста – диски, касети, пісенники, книги, плакати, картини та деякі цікаві власні речі.

 Валентина ПЕТРАШ, фото Олександра ПРИЛЕПИ